Sındırgı

Slider

19. ULUSLARARASI SANATÇILAR BULUŞMASINDAYIZ

Sanatın Dünyadaki Ustaları 19. Kez İstanbul'da Buluşuyor

2024 yılı Uluslararası 19. Geleneksel Sanatçılar Buluşması, Pendik Belediyesi'nin organizasyonuyla 13 Eylül Cuma günü Pendik Sahil'de törenle açılacak. Sergi alanında yerli sanatçıların yanı sıra, çeşitli ülkelerden gelen ustalar da eserlerini sergileyecek ve canlı sunumlar yapacak.


13-22 Eylül tarihleri arasında devam edecek festivalde, sanatseverler el emeği göz nuru sanat eserlerini yakından inceleme ve bu sanatların yapılışını ustalarından öğrenme fırsatı bulacaklar.


Balıkesir’den katılan tek atölye olan Bilge Seramik Sanat da, birbirinden değerli çömlek ürünlerini sergileyecek. Atölye koordinatörü ve çömlek sanatçısı Muhammet Çetin, “Bu yıl ilk defa bu festivale katılacağız. Festival için çok özel ürünler hazırladık. Çömlek sanatının en eşsiz eserleri olan bu ürünler, zamanımızın kültürel mirası olarak bir gün müzelerde sergilenecek. Fincan, vazo, gramofon, bardak, tabak, kase gibi hem kullanışlı hem de dekoratif eserlerimiz standımızda yer alacak. Tüm sanatseverleri, özellikle antika meraklıları ve koleksiyoncuları standımıza bekliyoruz” dedi.


🗓 13 Eylül - 22 Eylül 2024  

📍 Pendik Sahil Meydanı  

Tüm seramik ve çömlek severleri standımıza bekliyoruz.  

İletişim: 0535 849 3150



 




0

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Mega Menu

blogger
Tüm Hakları Saklıdır © 2014 Sındırgı.net | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Sındırgı için ile..